Nova App del Servei de Gestoria Laboral i del Servei de Gestoria Comptable i Fiscal

CoFBServeis ofereix una App que permetrà als titulars consultar en tot moment des del mòbil o la tablet les dades comptables i fiscals de la farmàcia, així com les nòmines dels seus empleats

A través de l'aplicació, que tindran a la seva disposició els titulars que contractin qualsevol dels dos serveis, es podrà revisar el compte de resultats, l'històric de nòmines, consultar els impostos presentats, els pagaments a proveïdors, així com realitzar informes sobre l'evolució del negoci.   

L'app s'actualitza mensualment un cop tancada la comptabilitat de la farmàcia.

Prova l'App!

Tant des del Google Play Store com des de l'Apple Store pot descarregar-se l'aplicatiu en el que comprovar les funcionalitats de l'aplicació; hem bolcat un joc de prova d'una farmàcia tipus. 

Com es pot descarregar la versió Demo?

  • Cal accedir a Google Play i/o l'Apple Store i escriure "cofbserveis" al cercador d'aplicacions
  • Instal·lar l'aplicació
  • Introduir l'usuari i la contrasenya que demana per accedir a l'aplicació un cop instal·lada (Usuari: demo00 / Contrasenya: 0000)

Els titulars que contractin el servei, rebran un usuari específic per tal de poder accedir a les dades específiques de la seva farmàcia.

 

Et fem costat en la gestió de tots els processos d'activitat laboral i comptable i fiscal del teu negoci

Qualsevol dubte o comentari sobre com descarregar l'aplicació o per consultes sobre el Servei de Gestoria Laboral i el Servei de Gestoria Comptable i Fiscal, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través del 932440720